укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Леонова Б.
М'ясна сировина під дією молочно-кислих бактерій
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Леонова Б.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 7-10.
Шифр:
36.92
УДК:
637.5
ББК:
36.920.1
Є складовою частиною документа:
Продовольча індустрія АПК
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Продовольча індустрія АПК
Дата видання головного документа
:
2014
Номер частини головного документа
:
№ 5
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.920.1 Забій тварин і первинна обробка м'ясних туш
Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясна сировина, мясное сырье
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти
Ключові слова/ Б/ Ба/ бак.../ бактеріальні препарати, бактериальные препараты
БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції тваринництва
Ключові слова/ Б/ Бі/ біо.../ біотех.../ біотехнологія, биотехнология
Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молочно-кислі бактерії, молочно-кислые бактерии
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'