укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Гребельник О., Пірова Л.
Особливості ферментації молока кіз зааненської породи
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Гребельник О., Пірова Л.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 22-26.
Шифр:
36.95
УДК:
637.146
ББК:
36.955
Є складовою частиною документа:
Продовольча індустрія АПК
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Продовольча індустрія АПК
Дата видання головного документа
:
2014
Номер частини головного документа
:
№ 5
Теми документа
Ключові слова/ Т/ Те/ теп.../ тепло, тепло/ теплова обробка харчових продуктів, тепловая обработка пищевых продуктов
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.95 Виробництво молока та молочних продуктів/ 36.955 Виробництво кисломолочних продуктів
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.1 Загальні відомості про молочне господарство та молочні продукти/ 637.14 Оброблене молоко/ 637.146 Кисломолочні продукти
Ключові слова/ Ф/ Фе/ ферментація кормів, ферментация кормов/ ферментація молока, ферментация молока
Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молоко, молоко/ молоко козине, молоко козье
БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції тваринництва
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво молока та молочних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'