Іванюта А.
Споживчі властивості нових структуроутворювачів з товстолобика
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Іванюта А. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 26-28 .
Шифр: 36. УДК: 639.38:664.38 ББК: 47.29.1+35.75
Є складовою частиною документа: Продовольча індустрія АПК
| Назва головного документа: | Продовольча індустрія АПК |
| Дата видання головного документа: | 2014 |
| Номер частини головного документа: | № 5 |
Теми документа- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 639 Полювання, мисливство. Риболовля, рибальство. Риборозведення/ 639.3 Риборозведення. Рибництво/ 639.38 Різноманітна рибопродукція та продукція морських тварин
- Ключові слова/ Ж/ Же/ желатин, желатин
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.3 Виробництво харчових жирiв та масел. Маргарин. Протеїнвмісні харчові продукти/ 664.38 Протеїнові харчові продукти. Харчові білки. Желатин
- ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 47 Мисливське та рибне господарство/ 47.2 Рибне господарство/ 47.29 Окремі промислові риби/ 47.29.1 Коропові: короп, амур, карась, вобла, лящ, лин, сазан, товстолобик, чехоня та ін.
- Ключові слова/ Т/ То/ тов.../ товстолобик, толстолобик
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 35 Хімічна технологія. Хімічне виробництво/ 35.75 Клеї, желатина і технологія склейювання
|