Головина Л.М.
Международные стандарты качества и безопасности пищевых продуктов для украинских производителей
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Головина Л.М. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 46-48.
Шифр: 30ц УДК: 663/664:006.83 ББК: 36-9+30ц
Є складовою частиною документа: Напитки. Технологии и Инновации
| Назва головного документа: | Напитки. Технологии и Инновации |
| Дата видання головного документа: | 2014 |
| Номер частини головного документа: | № 12 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 30 Техніка і технічні науки в цілому/ 30ц Стандартизація, нормалізація, визначення технічних умов. Метрологія,сертифікація
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість харчових продуктів, качество пищевых продуктов
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва
- УДК/ 0 Загальний вiддiл/ 00 Загальнi питання науки i культури/ 006 Стандартизацiя продуктiв, послуг (операцiй), ваги, вимiрiв i часу/ 006.7/.8 Стандарти відповідно до їх змісту/ 006.83 Стандарти якості
- Ключові слова/ М/ Мі/ Між/ міжнародні.../ міжнародні стандарти, международные стандарты
- Ключові слова/ С/ Ст/ ста.../ стан.../ стандарт, стандарт/ стандарти, стандарты/ стандарти якості, стандарты качества
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36-9 Харчові продукти. Товарознавство, експертиза
|