Козир В.С.
Коефіцієнт "мармуровості" як показник якості яловичини
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Козир В.С. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 34-38.
Шифр: 46.0 УДК: 636.2.08 ББК: 46.0-4
Є складовою частиною документа: Вісник аграрної науки
| Назва головного документа: | Вісник аграрної науки |
| Дата видання головного документа: | 2015 |
| Номер частини головного документа: | № 1 |
Теми документа- ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 46 Спеціальне (приватне) тваринництво/ 46.0 Скотарство. Велика рогата худоба/ 46.0-4 Годівля та утримання ВРХ
- Ключові слова/ В/ Ве/ вел.../ велика рогата худоба (ВРХ), крупный рогатый скот
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясна продуктивність, мясная продуктивность
- Ключові слова/ П/ По/ пор.../ породи, породы/ породи ВРХ, породы КРС
- Ключові слова/ Я/ Ял/ яловичина, говядина
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво яловичини, производство говядины
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість яловичини, качество говядины
- Ключові слова/ Б/ Би/ бички, бычки
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 636 Загальнi вiдомостi про тваринництво та полiпшення порiд тварин. Скотарство. Розведення домашнiх тварин/ 636.2 Велика рогата худоба
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 636 Загальнi вiдомостi про тваринництво та полiпшення порiд тварин. Скотарство. Розведення домашнiх тварин/ 636.08 Загальні питання виведення, розведення, вирощування
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства/ технологія виробництва яловичини, технология производства говядины
- Ключові слова/ М/ Ма/ мар.../ мармурове м'ясо, мраморное мясо
- Ключові слова/ К/ Ку/ кул.../ кулінарні властивості, кулинарные свойства
- БД(П) Породи с/г тварин/ Породи ВРХ
|