Кирилів Я.І., Мартинюк І.О.
Дешево, надійно і практично
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Кирилів Я.І., Мартинюк І.О. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 36-37
Шифр: 36.92 ББК: 36.92
Аннотацiя: | В статті йдеться про використання білків рослинного походження в ковбасному виробництві. | Є складовою частиною документа: Мясной бизнес
| Назва головного документа: | Мясной бизнес |
| Дата видання головного документа: | 2005 |
| Номер частини головного документа: | № 11 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбаси, колбасы
- Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбасне виробництво, колбасное производство
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясні продукти, мясные продукты
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства/ технологія виробництва ковбас, технология производства колбас
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові добавки, пищевые добавки
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові добавки, пищевые добавки/ харчові добавки рослинного походження, пищевые добавки растительного происхождения
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства/ технологія виробництва м'ясних продуктів, технология производства мясных продуктов
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|