Пасичный В.Н.
Вторичное может стать первичным. Рационализация использования ресурсов мясо-жирового производства. Эндокринно-ферментное и специальное сырье
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Пасичный В.Н. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 40-42
Шифр: 36.92 ББК: 36.92
Є складовою частиною документа: Мясной бизнес
| Назва головного документа: | Мясной бизнес |
| Дата видання головного документа: | 2005 |
| Номер частини головного документа: | № 11 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові добавки, пищевые добавки
- Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ перероб.../ переробка, переработка/ переробка продукції, переработка продукции/ переробка продукції тваринництва, переработка продукции животноводства
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові добавки, пищевые добавки/ харчові добавки рослинного походження, пищевые добавки растительного происхождения
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства/ технологія виробництва м'ясних продуктів, технология производства мясных продуктов
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо/ м'ясо-жирове виробництво, мясо-жировое производство
- Ключові слова/ Е/ Ен/ ендокринно-ферментна сировина, эндокринно-ферментное сырье
- БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції тваринництва/ Переробка м'яса
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|