Левченко Ю.Г., Труш Ю.Л.
Підвищення кваліфікації кадрів та якості праці робітників на підприємствах хлібопекарської галузі
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Левченко Ю.Г., Труш Ю.Л. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 378-381.
Шифр: 65.24 УДК: 331.108.52:338.439 ББК: 65.240.13+65.306.7
Аннотацiя: | У статті обґрунтовано доцільність підвищення кваліфікації кадрів та якості праці робітників на підприємствах хлібопекарської галузі з метою удосконалення управління якістю продукції та запропоновано шляхи вирішення виявлених проблем у контексті реальних умов функціонування підприємств галузі. | Є складовою частиною документа: Актуальні проблеми економіки
| Назва головного документа: | Актуальні проблеми економіки |
| Дата видання головного документа: | 2015 |
| Номер частини головного документа: | № 1 |
Теми документа- Ключові слова/ Е/ Ек/ еко/ економіка, экономика/ економіка харчової промисловості, экономика пищевой промышленности
- ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.30 Економіка промисловості/ 65.305/307 Економіка галузей промисловості/ 65.306.7 Економіка харчової промисловості
- Ключові слова/ П/ Пі/ під.../ підвищення кваліфікації, повышение квалификации
- Ключові слова/ К/ Кв/ кваліфікаційні вимоги, квалификационные требования
- Ключові слова/ К/ Кв/ кваліфікована робоча сила, квалифицированная рабочая сила
- Ключові слова/ Х/ Хл/ хліб, хлеб/ хлібопекарське підприємство, хлебопекарное предприятие
- УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 338 Економiчне становище. Економiчна полiтика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни./ 338.4 Виробництво продукції та надання послуг по економічних секторах/ 338.43 Економіка сільського господарства як галузь економіки. Економіка продовольчого виробництва/ 338.439 Економіка продовольчого виробництва та постачання. Економіка харчової промисловості. Економіка продуктів харчув.
- УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 331 Праця. Працевлаштування. Робота. Економiка працi. Органiзацiя працi/ 331.1 Теорія організації роботи. Стосунки між бізнес-фірмами та працівниками/ 331.108 Керівництво особовим складом. Забезпечення робочої сили. Правила роботи. Робоча дисципліна/ 331.108.5 Заохочування кваліфікованих працівників/ 331.108.52 Підвищення
- Ключові слова/ К/ Кв/ кваліфіковані працівники, квалифицированные работники
- ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.24 Економіка праці/ 65.240 Трудові ресурси/ 65.240.1 Чисельність, склад, структура трудових ресурсів/ 65.240.13 Кваліфікація
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість праці, качество труда
- Ключові слова/ П/ Пр/ Про/ проф.../ професійна кваліфікація, профессиональная квалифкация
- Ключові слова/ К/ Ка/ кад.../ кадри, кадры
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Економіка і організація харчових виробництв
|