Продовольча індустрія АПК
Вид документа: Номер журналу
Рiк видання: 2014
Мова: Українська Обсяг: 43 с.
Шифр: 65.32 УДК: 338.43 ББК: 65.32-4
Є складовою частиною документа: Продовольча індустрія АПК
Складові частини документа:
- Баль-Прилипко Л., Леонова Б. Біотехнологія варених ковбас із застосуванням молочнокислих та денітрифікуючих мікроорганізмів. - С. 13-18.
- Архіпова Г., Нестерова Л. Визначення негативного впливу техногенних забруднень на довкілля. - С. 4-7.
- Даниленко С., Недорізанюк Л.П. Використання новостворенної бактеріальної композиції у виробництві м'ясних продуктів. - С. 29-33.
- Омельченко С., Горальчук А., Гринченко О. Збивні напівфабрикати на основі рослинних олій. - С. 24--28.
- Ємцев В.И. Розвиток світового ринку молока в існуючому конкурентному середовищі. - С. 7-11.
- Калініна Г. Систематизація органолептичних показників якості молочних продуктів. - С. 39-41.
- Макаренко В., Штонда О. Фізико-хімічні властивості м'ясних напівфабрикатів під дією полісахаридів. - С. 22-24.
- Адамчук Л. Характеристика соняшникового меду різних регіонів України. - С. 34-38.
- Вічко О., Кухтін М., Покотило О., Червецова В., Новіков В. Як зберігати продукти на основі "тибетського грибка". - С. 19-22.
Теми документа
|