Некрасов П.А., Ткаченко Н.А., Плахотная Ю.Н., Аверина Е.В.
Инновационная технология переработки масличного сырья с помощью ферментов
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Некрасов П.А., Ткаченко Н.А., Плахотная Ю.Н., Аверина Е.В. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 24-29.
Шифр: 35.78 УДК: 664.31 ББК: 35.782.12
Є складовою частиною документа: Масложировой комплекс
| Назва головного документа: | Масложировой комплекс |
| Дата видання головного документа: | 2014 |
| Номер частини головного документа: | № 3 |
Теми документа- Ключові слова/ Ф/ Фе/ ферменти, ферменты
- Ключові слова/ О/ Ол/ олія, масло/ олія соняшникова, масло подсолнечное
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 35 Хімічна технологія. Хімічне виробництво/ 35.782 Жири та олії/ 35.782.1 Одержання жирів та олій/ 35.782.12 Одержання рослинних олій
- Ключові слова/ Е/ Ен/ ензими, энзимы
- Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ перероб.../ переробка, переработка/ переробка сировини, переработка сырья
- Ключові слова/ І/ Ін/ інн.../ інноваційні.../ інноваційні технології, инновационные технологии
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.3 Виробництво харчових жирiв та масел. Маргарин. Протеїнвмісні харчові продукти/ 664.31 Харчові масла та жири в цілому
- Ключові слова/ Р/ Ро/ рос.../ рослинна сировина, растительное сырье
- Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ перероб.../ переробка, переработка/ переробка соняшника, переработка подсолнечника
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ятка, мятка
|