Коваль А.В.
Безопасность и качество подсолнечного масла. Гармонизация отечественных и международных требований
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Коваль А.В. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 54-56.
Шифр: 35.78 УДК: 664.31:006.83 ББК: 35.782.12+30ц
Є складовою частиною документа: Масложировой комплекс
| Назва головного документа: | Масложировой комплекс |
| Дата видання головного документа: | 2014 |
| Номер частини головного документа: | № 3 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 30 Техніка і технічні науки в цілому/ 30ц Стандартизація, нормалізація, визначення технічних умов. Метрологія,сертифікація
- Ключові слова/ О/ Ол/ олія, масло/ олія соняшникова, масло подсолнечное
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 35 Хімічна технологія. Хімічне виробництво/ 35.782 Жири та олії/ 35.782.1 Одержання жирів та олій/ 35.782.12 Одержання рослинних олій
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість та безпека харчових продуктів, качество и безопасность пищевых продуктов
- УДК/ 0 Загальний вiддiл/ 00 Загальнi питання науки i культури/ 006 Стандартизацiя продуктiв, послуг (операцiй), ваги, вимiрiв i часу/ 006.7/.8 Стандарти відповідно до їх змісту/ 006.83 Стандарти якості
- Ключові слова/ Ж/ Жи/ жирнокислотний склад, жирнокислотный состав
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.3 Виробництво харчових жирiв та масел. Маргарин. Протеїнвмісні харчові продукти/ 664.31 Харчові масла та жири в цілому
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека харчової продукції, безопастность пищевой продукции
- Ключові слова/ С/ Ст/ ста.../ стан.../ стандарт, стандарт/ стандарти, стандарты/ стандарти якості, стандарты качества
|