укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Ветеринарно-санітарна експертиза м'яса і м'ясних продуктів
Вид документа:
Електронний документ
Рiк видання:
2015
Мiсце видання:
Миколаїв
Видавництво:
МНАУ
Авторський знак:
Н22
Мова:
Українська
Обсяг:
95 с.
Шифр:
36.92
УДК:
579.63:637.5
ББК:
36.92+48.171
Електронна версія документа в локальній мережі.
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
метод. реком. до самост. вивчення дисц. та тематики контрольних робіт для студ. заоч. форми навч. освітньої спеціальності 8.09010201-"ТВППТ"
Відомості про відповідальність
:
уклад. Т. В. Наконечна
Електронний ресурс
Вид та обсяг ресурсу
:
Електрон. текст. дані
Примітки
Загальні зауваження
:
Копія друк. вид.
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
Ключові слова/ Т/ Тв/ тваринництво, животноводство
Ключові слова/ В/ Ве/ вет.../ ветеринар, ветеринар/ ветеринарно-санітарна експертиза, ветеринарно-санитарная экспертиза
Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо
БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)
Ключові слова/ В/ Ве/ вет.../ ветеринар, ветеринар/ ветеринарно-санітарна експертиза, ветеринарно-санитарная экспертиза/ ветеринарно-санітарна експертиза м'яса, ветеринарно-санитарная экспертиза мяса
БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра зоогігієни та ветеринарії
БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра зоогігієни та ветеринарії/ Наконечна Т.В.
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти
УДК/ 5 Математика. Природничi науки/ 57 Бiологiчнi науки в цiлому/ 579 Мiкробiологiя/ 579.6 Прикладна мікробіологія/ 579.63 Санітарна мікробіологія. Мікробіологія в охороні здоров'я
БД(П) Електронна бібліотека навчально-методичної літератури МНАУ/ Видання для виконання самостійних робіт
БД(П) Електронна бібліотека навчально-методичної літератури МНАУ/ Видання для виконання контрольних робіт
ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 48 Ветеринарія/ 48.1 Зоогігієна та ветеринарна санітарія/ 48.17 Ветеринарна санітарія/ 48.171 Ветеринарно-санітарна експертиза
БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції тваринництва
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'