укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Мікробіологія м'яса та м'ясних продуктів
Вид документа:
Електронний документ
Рiк видання:
2015
Мiсце видання:
Миколаїв
Видавництво:
МНАУ
Авторський знак:
М59
Мова:
Українська
Обсяг:
64 с.
Шифр:
36.92
УДК:
637.5:579.62
ББК:
36.92+48.41
Електронна версія документа в локальній мережі.
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
метод. реком. до самост. вивчення дисц. та тематики контр. робіт для студ. заоч. форми навч. освітньої спец. 8.09010201-"ТВППТ"
Відомості про відповідальність
:
уклад. Т. В. Наконечна
Електронний ресурс
Вид та обсяг ресурсу
:
Електрон. текст. дані
Примітки
Загальні зауваження
:
Копія друк. вид.
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
Ключові слова/ М/ Мі/ Мік/ мікро.../ мікробіологія, микробиология
ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 48 Ветеринарія/ 48.4 Ветеринарна мікробіологія, вірусологія, паразитологія та імунологія/ 48.41 Ветеринарна мікробіологія
Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо
БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)
Ключові слова/ С/ Сі/ сіл.../ сіль.../ сільськогосподарська.../ сільськогосподарська мікробіологія, сельскохозяйственная микробиология
Ключові слова/ С/ Са/ сан.../ санітар, санитар/ санітарний.../ санітарний контроль, санитарный контроль/ санітарний контроль молока, санитарный контроль молока
Ключові слова/ В/ Ве/ вет.../ ветеринар, ветеринар/ ветеринарно-санітарні вимоги, ветеринарно-санитарные требования
БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра зоогігієни та ветеринарії
БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра зоогігієни та ветеринарії/ Наконечна Т.В.
УДК/ 5 Математика. Природничi науки/ 57 Бiологiчнi науки в цiлому/ 579 Мiкробiологiя/ 579.6 Прикладна мікробіологія/ 579.62 Ветеринарна мікробіологія
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти
БД(П) Електронна бібліотека навчально-методичної літератури МНАУ/ Видання для виконання самостійних робіт
БД(П) Електронна бібліотека навчально-методичної літератури МНАУ/ Видання для виконання контрольних робіт
БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції тваринництва
Ключові слова/ М/ Мі/ Мік/ мікро.../ мікрофлора, микрофлора/ мікрофлора м'ясних консервів, микрофлора мясных консервов
Ключові слова/ Б/ Ба/ бак.../ бактеріологічне дослідження м'яса, бактериологическое исследование мяса
БД(П) Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза/ Ветеринарно-санітарна експертиза
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'