Вербицький С.Б.,
Оборудование для игольного инъецирования мясного сырья: требования безопасности и гигиены согласно нормам ЕС
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Вербицький С.Б., Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 34-38.
Шифр: 36.92 УДК: 637.02 ББК: 36.92
Є складовою частиною документа: Мясной бизнес
| Назва головного документа: | Мясной бизнес |
| Дата видання головного документа: | 2015 |
| Номер частини головного документа: | № 2 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- Ключові слова/ І/ Ін/ ін'єктори, инъекторы
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.02 Машини та устаткування для технічної обробки тваринної продукції
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека м'ясопродуктів, безопасность мясопродуктов
- Ключові слова/ О/ Об/ обл.../ обладнання, оборудование/ обладнання для виробництва м'ясних напівфабрикатів, оборудование для производства мясных полуфабрикатов
- Ключові слова/ Г/ Гі/ гіг.../ гігієнічні вимоги, гигиенические требования
- БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції тваринництва
- Ключові слова/ Н/ Но/ нор.../ норми, нормы/ норми ЄС, нормы ЕС
- Ключові слова/ І/ Ін/ ін'єктування м'яса, инъецирование мяса
- Ключові слова/ Г/ Гі/ гіг.../ гігієна, гигиена, hygiene/ гігієна виробництва, гигиена призводства/ гігієна виробництва м'яса, гигиена производства мяса
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|