головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Макаренко В., Штонда О.
Фізико-хімічні властивості м'ясних напівфабрикатів під дією полісахаридів

Вид документа: Стаття періодики
Автор: Макаренко В., Штонда О. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 22-24.
Шифр: 36.92 УДК: 637.521 ББК: 36.924
Є складовою частиною документа: Продовольча індустрія АПК
Відомості щодо головного
 Назва головного документа:Продовольча індустрія АПК
 Дата видання головного документа:2014
 Номер частини головного документа:№ 6
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'