укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Даниленко С., Недорізанюк Л.П.
Використання новостворенної бактеріальної композиції у виробництві м'ясних продуктів
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Даниленко С., Недорізанюк Л.П.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 29-33.
Шифр:
36.92
УДК:
637.521
ББК:
36.924
Є складовою частиною документа:
Продовольча індустрія АПК
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Продовольча індустрія АПК
Дата видання головного документа
:
2014
Номер частини головного документа
:
№ 6
Теми документа
Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясний фарш, мясной фарш
Ключові слова/ П/ По/ пол.../ полісахариди, полисахариды
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.924 Виробництво м'ясних напівфабрикатів
Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясні напівфабрикати, мясные полуфабрикаты
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція/ 637.521 Напівфабрикати та їх виробництво
Ключові слова/ Б/ Ба/ бак.../ бактеріальні препарати, бактериальные препараты
БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції тваринництва
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'