укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Калініна Г.
Систематизація органолептичних показників якості молочних продуктів
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Калініна Г.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 39-41.
Шифр:
36.95
УДК:
637.1
ББК:
36.95
Є складовою частиною документа:
Продовольча індустрія АПК
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Продовольча індустрія АПК
Дата видання головного документа
:
2014
Номер частини головного документа
:
№ 6
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.95 Виробництво молока та молочних продуктів
Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молочні.../ молочні продукти, молочные продукты
Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість молочної продукції, качество молочной продукции
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.1 Загальні відомості про молочне господарство та молочні продукти
Ключові слова/ О/ Ор/ орган.../ органолептичні показники, органолептические показатели
БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції тваринництва
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'