укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Кохан С.
Засіб боротьби з фальсифікацією - правильне маркування харчових продуктів
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Кохан С.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 31-33.
Шифр:
36
УДК:
612.392:006
ББК:
36-9 +4ц
Є складовою частиною документа:
Стандартизація. Сертифікація. Якість
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Стандартизація. Сертифікація. Якість
Дата видання головного документа
:
2014
Номер частини головного документа
:
№ 6
Теми документа
Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові продукти, пищевые продукты
Ключові слова/ М/ Ма/ мар.../ маркування, маркировка/ маркування харчових продуктів, маркировка пищевых продуктов
ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 4ц Стандартизація в сільському господарстві
УДК/ 0 Загальний вiддiл/ 00 Загальнi питання науки i культури/ 006 Стандартизацiя продуктiв, послуг (операцiй), ваги, вимiрiв i часу
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 61 Медичнi науки/ 612 Фiзiологiя. Фiзiологiя людини та порiвняльна фiзiологiя/ 612.1/.8 Окрема фізіологія/ 612.3 Харчування. Споживання їжї. Травленя. Живлення/ 612.39 Живлення/ 612.392 Харчові продукти в цілому
Ключові слова/ Ф/ Фа/ фальсифікація, фальсификация
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36-9 Харчові продукти. Товарознавство, експертиза
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'