Беляев Ю.Б., Левченко А.И.
Современный подход к автоматизации технологических систем пищевой промышленности
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Беляев Ю.Б., Левченко А.И. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 33.
Шифр: 36.81 УДК: 65.011.56:664 ББК: 36.812
Є складовою частиною документа: Масложировой комплекс
| Назва головного документа: | Масложировой комплекс |
| Дата видання головного документа: | 2014 |
| Номер частини головного документа: | № 4 |
Теми документа- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчова/ харчова промисловість, пищевая промышленность
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.81 Основні процеси і апарати харчових виробництв/ 36.812 Механічні та гідромеханічні процеси (подрібнення, сортирування, розділення, сепарація та ін)
- Ключові слова/ А/ Ав/ авто.../ автомат.../ автоматизація, автоматизация/ автоматизація технологічних процесів, автоматизация технологических процессов
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 65 Управлiння пiдприємствами. Органiзацiя виробництва, торговлi та засоби зв'язку/ 65.01 Методичні питання. Теорія та практика організації/ 65.011 Загальні принципи. Ефективність. Рентабельність. Раціоналізація. Продуктивність/ 65.011.5 Ручна праця. Механізація. Автоматизація/ 65.011.56 Автоматизація
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
- Ключові слова/ А/ Ав/ авто.../ автомат.../ автоматизована, автоматизированная/ автоматизована система, автоматизированная система
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво продукції, производство продукции
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчопереробна промисловість, пищеперерабатывающая промышленность
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Процеси і апарати харчових виробництв
|