Чумак Н.Е.
Современные подходы к выбору диетических добавок-пробиотиков в рациональном питании детей и взрослых
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Чумак Н.Е. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 39-41.
Шифр: 51.23 УДК: 613.2 ББК: 51.230
Є складовою частиною документа: Масложировой комплекс
| Назва головного документа: | Масложировой комплекс |
| Дата видання головного документа: | 2014 |
| Номер частини головного документа: | № 4 |
Теми документа- Ключові слова/ П/ Пр/ Про/ проб.../ пробіотики, пробиотики
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека продуктів харчування, безопасность пищевых продуктов
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчування, питание/ харчування людини, питание человека
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 61 Медичнi науки/ 613 Гігієна в цілому. Особисте здоров'я та гігієна/ 613.2 Гігієна харчування
- Ключові слова/ Г/ Гі/ гіг.../ гігієна, гигиена, hygiene/ гігієна харчування, гигиена питания
- Ключові слова/ Д/ Ді/ діє.../ дієтична добавка, диетическая добавка
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека харчування, безопасность питания
- Ключові слова/ Р/ Ра/ рац.../ раціональне.../ раціональне харчування, рациональное питание
- ББК/ 5 Охорона здоров'я. Медичні науки/ 51.23 Гігієна харчування/ 51.230 Раціональне харчування
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Гігієна харчових виробництв і харчування
|