Верещинський О.П., Шевченко О.В.
Технологія виробництва круп - гороху коленого не шліфованого
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Верещинський О.П., Шевченко О.В. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 38-39.
Шифр: 36.82 УДК: 664.78 ББК: 36.823
Є складовою частиною документа: Хранение и переработка зерна
| Назва головного документа: | Хранение и переработка зерна |
| Дата видання головного документа: | 2015 |
| Номер частини головного документа: | № 1 |
Теми документа- Ключові слова/ Г/ Го/ гор.../ горох, горох
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.82 Борошномельне і круп'яне виробництво./ 36.823 Круп'яне виробництво
- Ключові слова/ К/ Кр/ кру.../ крупи, крупы
- Ключові слова/ К/ Кр/ кру.../ круп'яне виробництво, крупяное производство
- Ключові слова/ К/ Кр/ кру.../ круп'яні культури, крупяные культуры
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.7 Зберігання та переробка зерна. Борошномельне і круп'яне виробництво. Виробництво харчових продуктів із зерна/ 664.78 Технологія переробки окремих видів зерна, крім пшениці й жита
- БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції рослинництва
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія круп'яного виробництва, технология крупяного производства
- Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ перероб.../ переробка, переработка/ переробка гороху, переработка гороха
|