укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Технологічне обладнання та технологія переробки м'яса
Вид документа:
Електронний документ
Рiк видання:
2015
Мiсце видання:
Миколаїв
Видавництво:
МНАУ
Авторський знак:
Т38
Мова:
Українська
Обсяг:
39 с.
Шифр:
36.92
УДК:
637.5
ББК:
36.92
Електронна версія документа в локальній мережі.
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
метод. реком. для виконання практ. робіт студ. спец. 8.09010201-"ТВППТ"
Відомості про відповідальність
:
уклад. Л. О. Стріха
Електронний ресурс
Вид та обсяг ресурсу
:
Електрон. текст. дані
Примітки
Загальні зауваження
:
Копія друк. вид.
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо
БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)
Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства
БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва
Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія переробки м'яса і субпродуктів, технология переработки мяса и субпродуктов
БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва/ Стріха Л.О.
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти
Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологічне.../ технологічне обладнання, технологическое оборудование
БД(П) Електронна бібліотека навчально-методичної літератури МНАУ/ Видання для виконання практичних робіт
БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції тваринництва
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'