укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Агунова Л.В.
Використання пластівців пшеничного зародку у технології виробництва функціональних м'ясних продуктів
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Агунова Л.В.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 46-50.
Шифр:
36.92
УДК:
637.52.04
ББК:
36.92
Є складовою частиною документа:
Зернові продукти і комбікорми
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Зернові продукти і комбікорми
Дата видання головного документа
:
2015
Номер частини головного документа
:
№ 1
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясні продукти, мясные продукты
Ключові слова/ І/ Ін/ інг.../ інгредієнти, ингредиенты
Ключові слова/ П/ Пл/ пла.../ плас.../ пластівці, хлопья/ пластівці з пшеничних зародків, хлопья из пшеничных зародышей
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.04 Хімічний склад та інгредієнти тваринницької продукції
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція
Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясні продукти функціонального призначення, мясные продукты функционального назначения
Ключові слова/ Ф/ Фу/ функціональні м'ясні продукти, функциональные мясные продукты
БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції тваринництва
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'