укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Влияние Oenococcus oeni на ароматический профиль кабарне-совиньон
Вид документа:
Стаття періодики
Мова:
Російська
Обсяг:
С. 26-28.
Шифр:
36.874
УДК:
663.25
ББК:
36.874
Є складовою частиною документа:
Напитки. Технологии и Инновации
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Напитки. Технологии и Инновации
Дата видання головного документа
:
2015
Номер частини головного документа
:
№ 3
Теми документа
Ключові слова/ Б/ Бр/ бродіння, брожение
Ключові слова/ В/ Ви/ вин.../ вино, вино
Ключові слова/ В/ Ви/ вин.../ виноробство, виноделие
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.87 Бродильне виробництво. Виробництво безалкогольних напоїв/ 36.874 Виноробство
Ключові слова/ Б/ Ба/ бак.../ бактерії, бактерии/ бактерії молочнокислі, бактерии молочнокислые
Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість вина, качество вина
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 663 Промислова мікробіологія, мікологія. Бродильне виробництво, промисловість ферментів. Виробництво напоїв/ 663.2/.3 Вино. Виноробство/ 663.2 Вино. Виноробство. Енологія/ 663.25 Виноробство
Ключові слова/ К/ Ка/ каб.../ Каберне-Совіньйон, Каберне-Совиньон
БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції рослинництва
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'