укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Продовольча індустрія АПК
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2015
Мова:
Українська
Обсяг:
47 с.
Шифр:
65.32
УДК:
338.43
ББК:
65.32-4
Є складовою частиною документа:
Продовольча індустрія АПК
Складові частини документа:
Агунова Л. Біологічна ефективність жирів печінкових паштетів функціонального призначення
. - С. 34-37.
Муштрук М., Сухенко В., Сухенко Ю. Проектування механічних реакторів для виробництва дизельного палива
. - С. 8-13.
Тимчук А., Онопрійчук О., Грек О., Пухляк А., Пасічний В. Сучасний підхід до розроблення технології сиркових виробів
. - С. 25-29.
Баль-Прилипко Л. Технологічні аспекти застосування солі у сучасній м'ясній промисловості
. - С. 14-18.
Гринченко О., Неклеса О., Міронов О. Удосконалення технології начинок для борошняних кондитерських та кулінарних виробів
. - С. 19-25.
Баль-Прилипко Л., Савченко О. Ферментація і збагачення мікрофлорою м'якого сирного продукту
. - С. 30-33.
Відомості щодо назви
Номер частини
:
№ 1-2
Теми документа
ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.32 Економіка сільського господарства/ 65.32-4 Економіка АПК
УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 338 Економiчне становище. Економiчна полiтика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни./ 338.4 Виробництво продукції та надання послуг по економічних секторах/ 338.43 Економіка сільського господарства як галузь економіки. Економіка продовольчого виробництва
БД Періодика/ Журнали/ Журнали вітчизняні
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'