укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Баль-Прилипко Л.
Технологічні аспекти застосування солі у сучасній м'ясній промисловості
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Баль-Прилипко Л.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 14-18.
Шифр:
36.92
УДК:
637.5.04
ББК:
36.920.4
Є складовою частиною документа:
Продовольча індустрія АПК
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Продовольча індустрія АПК
Дата видання головного документа
:
2015
Номер частини головного документа
:
№ 1-2
Теми документа
Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясна промисловість, мясная промышленность
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.04 Хімічний склад та інгредієнти тваринницької продукції
Ключові слова/ Р/ Ро/ роз.../ розсол, рассол
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.920.4 Соління м'яса
Ключові слова/ С/ Со/ сол.../ соління м'яса, соление мяса
БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції тваринництва
Ключові слова/ С/ Сі/ сіл.../ сіль.../ сіль кам'яна, соль каменная
Ключові слова/ Х/ Хл/ хлорид натрію, хлорид натрия
Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конс.../ консерв.../ консерванти, консерванты/ консервуюча дія, консервирующее действие
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'