укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Агунова Л.
Біологічна ефективність жирів печінкових паштетів функціонального призначення
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Агунова Л.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 34-37.
Шифр:
36.96
УДК:
664.934
ББК:
36.962
Є складовою частиною документа:
Продовольча індустрія АПК
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Продовольча індустрія АПК
Дата видання головного документа
:
2015
Номер частини головного документа
:
№ 1-2
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.96 Консервне виробництво. Виробництво харчових концентратів/ 36.962 Виробництво м'ясних консервів
Ключові слова/ Р/ Ро/ рос.../ рослинні.../ рослинні жири, растительные жиры
Ключові слова/ Ф/ Фу/ функціональні продукти харчування, функциональные пищевые продукты
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.8/.9 Виробництво консервiв/ 664.9 Консервування продуктів твариннного походження/ 664.93 Банкові м'ясні консерви. Консервовані м'ясні продукти/ 664.934 М'ясні консерви. М'ясні паштети
Ключові слова/ Т/ Тв/ тваринні жири, животные жиры
Ключові слова/ О/ Ол/ олія, масло/ олія соєва, мсло соевое
Ключові слова/ Ф/ Фу/ функціональні м'ясні продукти, функциональные мясные продукты
Ключові слова/ П/ Па/ паш.../ паштети печінкові, паштеты печеночные
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'