укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Скорик К.Д.
Качество сахара - важный фактор качества безалкогольных напитков
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Скорик К.Д.
Вид автора:
персона
Мова:
Російська
Обсяг:
С. 22-23.
Шифр:
36.84
УДК:
664.1/.2:663.8
ББК:
36.84+36.877
Є складовою частиною документа:
Напитки. Технологии и Инновации
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Напитки. Технологии и Инновации
Дата видання головного документа
:
2015
Номер частини головного документа
:
№ 4
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.84 Цукрове виробництво. Крохмально-паточне виробництво. Кондитерське виробництво
Ключові слова/ Ц/ Цу/ цукор, сахар
Ключові слова/ Я/ Як/ якість, quality
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.1/.2 Цукрове та крохмально-паточне виробництво
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 663 Промислова мікробіологія, мікологія. Бродильне виробництво, промисловість ферментів. Виробництво напоїв/ 663.6/.8 Вода для напоїв, та iнших промислових призначень. Мiнеральнi води. Лiкувальнi води. Морозиво/ 663.8 Основні інгредієнти для купажуваня напоїв. Фруктові та овочеві соки. Сиропи. Лікери. Безалкогольні напої
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.87 Бродильне виробництво. Виробництво безалкогольних напоїв/ 36.877 Виробництво слабоалкогольних напоїв (квас, брага та ін)
Ключові слова/ Ф/ Фі/ Фіз/ фізико-хімічні показники, физико-химические показатели
Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безалкогольні напої, безалкогольные напитки
БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції рослинництва
Ключові слова/ Ц/ Цу/ цукор, сахар/ цукор білий, сахар белый
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'