Бущенко Т.А., Лозовицкий А.С.
Нормативно-правовая база для производства органических пищевых продуктов и кормов
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Бущенко Т.А., Лозовицкий А.С. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 49-52.
Шифр: 67.30 УДК: 349.42 ББК: 67.307.3
Є складовою частиною документа: Масложировой комплекс
| Назва головного документа: | Масложировой комплекс |
| Дата видання головного документа: | 2015 |
| Номер частини головного документа: | № 1 |
Теми документа- Ключові слова/ А/ Аг/ аграр.../ аграрне.../ аграрне право, аграрное право
- ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 67 Держава і право. Юридичні науки/ 67.3 Галузі права/ 67.307 Земельне право. Екологічне право, Аграрне право/ 67.307.3 Аграрне право
- Ключові слова/ С/ Сі/ сіл.../ сіль.../ сільськогосподарська.../ сільськогосподарська продукція, сельскохозяйственная продукция
- Ключові слова/ Н/ Но/ нор.../ норматив, норматив/ нормативно-правова база, нормативно-правовая база
- Ключові слова/ М/ Ма/ мар.../ маркування, маркировка/ маркування харчових продуктів, маркировка пищевых продуктов
- УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 34 Право. Юриспруденцiя/ 349 Спеціальні галузі права змішаного характеру/ 349.4 Земельне право. Право планування населенних пунктiв/ 349.42 Аграрне право
- Ключові слова/ О/ Ор/ орган.../ органічна.../ органічна продукція, органическая продукция
- Ключові слова/ О/ Ор/ орган.../ органічні.../ органічні корми, органические корма
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво органічної продукції, производство органической продукции
|