укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Стріха Л.О.
Використання ферментативно обробленого гірчичного порошку при виробництві сирокопчених ковбас
Вид документа:
Складова частина документу
Автор:
Стріха Л.О.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 184-188.
Шифр:
36.9
УДК:
637.524
ББК:
36.927
Є складовою частиною документа:
Вісник аграрної науки Причорномор'я
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Вісник аграрної науки Причорномор'я
Відомості щодо назви головного документа
:
науковий жулнал
Відомості про відповідальність головного документа
:
гол. ред. В. С. Шебанін
Місце видання головного документа
:
Миколаїв
Видавник головного документа
:
МНАУ
Дата видання головного документа
:
2014
Номер частини головного документа
:
Вип.4(81)
Шифр головного документа
:
4
Авторський знак головного документа
:
В53
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.927 Виробництво ковбас
Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбаси, колбасы/ ковбаси сирокопчені, колбасы сырокопченые
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція/ 637.524 Види ковбасної продукції
БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції тваринництва
Ключові слова/ Г/ Гі/ гір.../ гірчичний порошок, горчичный порошок
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'