Вербицкий С.Б.
Механическая тендеризация мяса: технологии
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Вербицкий С.Б. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 42-44.
Шифр: 36.92 УДК: 637.522.02 ББК: 36.920.5
Є складовою частиною документа: Мясной бизнес
| Назва головного документа: | Мясной бизнес |
| Дата видання головного документа: | 2015 |
| Номер частини головного документа: | № 5 |
Теми документа- Ключові слова/ Я/ Ял/ яловичина, говядина
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.920.5 Теплова обробка м'яса
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість яловичини, качество говядины
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясна сировина, мясное сырье
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясні напівфабрикати, мясные полуфабрикаты
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.02 Машини та устаткування для технічної обробки тваринної продукції
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція/ 637.522 Відбір та підготовка свіжого м'яса до обробки
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства/ технологія виробництва яловичини, технология производства говядины
- Ключові слова/ О/ Об/ обр.../ обробка, обработка/ обробка м'ясних продуктів, обработка мясных продуктов
- БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції тваринництва
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|