Назаренко Л. О.
Експертиза товарів: слайд-курс (Розділ "Експертиза продовольчих товарів")
Вид документа: Електронний документ
Рiк видання: 2013 Мiсце видання: К. Видавництво: ЦУЛ
Автор: Назаренко Л. О. Авторський знак: Н19 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 312 с.
Шифр: 36-909 УДК: 664(075.8) ББК: 36-909
Аннотацiя: | Навчальний посібник з дисципліни "Експертиза товарів: слайд курс" (розділ "Експертиза продовольчих товарів") присвячений вивченню основ, правил, технології проведення експертизи та правилам проведення експертної оцінки продовольчих товарів вітчизняного та закордонного виробництва. Зміст навчального посібника відповідає програмі нормативної дисципліни і розкриває наступні питання: основи експертизи товарів, характеристики видів експертиз, технології проведення товарознавчих експертиз, визначення кількості та якості товарів, особливості експертизи продовольчих товарів. Виклад матеріалу з експертизи продовольчих товарів поданий у вигляді слайдів. З метою контролю знань студентів запропоновані питання за темами дисципліни. |
Електронна версія документа в локальній мережі.
| Додаткові відомості щодо назви: | навч. посіб. |
| Відомості про відповідальність: | Полтавський університет економіки і торгівлі |
| Вид та обсяг ресурсу: | Електрон. текст. дані |
| Загальні зауваження: | Копія друк. вид. |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва
- Ключові слова/ А/ Ан/ ана.../ аналіз, анализ, analysis
- Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молоко, молоко
- Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молочна.../ молочна продуктивність, молочная продуктивность
- Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молочне.../ молочне виробництво, молочное производство
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясне виробництво, мясное производство
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясні продукти, мясные продукты
- Ключові слова/ А/ Ан/ ана.../ аналіз, анализ, analysis/ аналіз кормів, анализ кормов
- Ключові слова/ Х/ Хі/ хімічний склад, химический состав/ хімічний склад природних вод, химический состав природных вод
- Ключові слова/ Х/ Хі/ хімічні.../ хімічні речовини, химические вещества
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36-909 Захист харчових продуктів
- Ключові слова/ Е/ Ек/ екс.../ експертиза, экспертиза/ експертиза харчової продукції, экспертиза пищевой продукции
- УДК/ (0…) Таблиця Id. Загальні визначники форми документів/ (07) Посібники для викладання, навчання та практичної підготовки/ (075) Навчальні посібники. Шкільні підручники. Підручники для студентів/ (075.8) Підручники та навчальні посібники для університетів, вищих навчальних закладів
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
- Ключові слова/ Ф/ Фа/ фальсифікація, фальсификация/ фальсифікація харчової продукції, фальсификация продовольственной продукции
- Ключові слова/ Ф/ Фа/ фальсифікація, фальсификация
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчова/ харчова експертиза, пищевая экспертиза
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво/ Безпека харчових продуктів
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво/ Фальсифікація споживчих товарів
- Ключові слова/ Н/ На/ нав.../ навчальний.../ навчальний посібник, учебное пособие
- БД(П) Біоекономіка/ Продовольча безпека
- Ключові слова/ С/ Сл/ сла.../ слайд-курс, слайд-курс
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво молока та молочних продуктів
|