головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Товажнянський Л. Л., Бухкало С. І., Капустенко П. О., Арсеньєва О. П., Орлова Є. І.
Харчові технології у прикладах і задачах

Вид документа: Електронний документ
Рiк видання: 2008 Мiсце видання: К. Видавництво: ЦУЛ
Автор: Товажнянський Л. Л., Бухкало С. І., Капустенко П. О., Арсеньєва О. П., Орлова Є. І. Авторський знак: Т50 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 576 с.
Шифр: 36.81 УДК: 664(075.8) ББК: 36.81
Аннотацiя:Викладено основи технології харчових виробництв, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності. Подані характеристика сировини, асортимент харчових продуктів, апарати і технологічні процеси їх виготовлення. Наведено різні типии сучасних пластинчастих теплообмінників та їх конструкції, представлено метод енергозбереження - пінч-аналіз. Велику увагу приділено прикладним аспектам застосування теплообмінників у харчовій промисловості. Приведені розрахунки норм витрат сировини і допоміжних матеріалів, зниження витрат і відходів при виробництві, а також формули, що необхідні для розв'язання прикладів і контрольних задач.

Електронна версія документа в локальній мережі.

Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:підручник
 Відомості про відповідальність:Харківський політехнічний інститут
Електронний ресурс
 Вид та обсяг ресурсу:Електрон. текст. дані
Примітки
 Загальні зауваження:Копія друк. вид.
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'