Товажнянський Л. Л., Бухкало С. І., Капустенко П. О., Арсеньєва О. П., Орлова Є. І.
Харчові технології у прикладах і задачах
Вид документа: Електронний документ
Рiк видання: 2008 Мiсце видання: К. Видавництво: ЦУЛ
Автор: Товажнянський Л. Л., Бухкало С. І., Капустенко П. О., Арсеньєва О. П., Орлова Є. І. Авторський знак: Т50 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 576 с.
Шифр: 36.81 УДК: 664(075.8) ББК: 36.81
Аннотацiя: | Викладено основи технології харчових виробництв, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності. Подані характеристика сировини, асортимент харчових продуктів, апарати і технологічні процеси їх виготовлення. Наведено різні типии сучасних пластинчастих теплообмінників та їх конструкції, представлено метод енергозбереження - пінч-аналіз. Велику увагу приділено прикладним аспектам застосування теплообмінників у харчовій промисловості. Приведені розрахунки норм витрат сировини і допоміжних матеріалів, зниження витрат і відходів при виробництві, а також формули, що необхідні для розв'язання прикладів і контрольних задач. |
Електронна версія документа в локальній мережі.
| Додаткові відомості щодо назви: | підручник |
| Відомості про відповідальність: | Харківський політехнічний інститут |
| Вид та обсяг ресурсу: | Електрон. текст. дані |
| Загальні зауваження: | Копія друк. вид. |
Теми документа- Ключові слова/ П/ Пі/ під.../ підручники, учебники
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові продукти, пищевые продукты
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчова/ харчова промисловість, пищевая промышленность
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові технології, пищевые технологии
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.81 Основні процеси і апарати харчових виробництв
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво харчових продуктів, производство пищевых продуктов
- Ключові слова/ П/ Пр/ Про/ прод.../ продовольча.../ продовольча сировина, продовольственное сырье
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові ресурси, пищевые ресурсы
- УДК/ (0…) Таблиця Id. Загальні визначники форми документів/ (07) Посібники для викладання, навчання та практичної підготовки/ (075) Навчальні посібники. Шкільні підручники. Підручники для студентів/ (075.8) Підручники та навчальні посібники для університетів, вищих навчальних закладів
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
- Ключові слова/ І/ Ін/ інн.../ інновації, инновации/ інновації в харчовому виробництві, инновации в пищевой промышленности
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво/ Безпека харчових продуктів
- Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ перероб.../ переробно-харчове виробництво, перерабатывающе-пищевое производство
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові вироби, пищевые изделия
- Ключові слова/ Г/ Га/ гал.../ галузі харчової промисловості, отрасли пищевой промышленности
- БД(П) Біоекономіка/ Продовольча безпека
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Процеси і апарати харчових виробництв
|