Давыдова Р.
Обзор системы стандартизации и стандартов, наиболее часто встречающихся в ЕС и важных для мясопереработчика
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Давыдова Р. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 16-19.
Шифр: 36.92 УДК: 006:637.5(4) ББК: 30ц+36.92(4)
Є складовою частиною документа: Мясной бизнес
| Назва головного документа: | Мясной бизнес |
| Дата видання головного документа: | 2015 |
| Номер частини головного документа: | № 6 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 30 Техніка і технічні науки в цілому/ 30ц Стандартизація, нормалізація, визначення технічних умов. Метрологія,сертифікація
- Ключові слова/ Є/ Єв/ європейський.../ Європейський Союз, ЄС, Европейский Союз, ЕС, European Union, EU
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво м'яса, производство мяса
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво м'ясних продуктів, производство мясных продуктов
- Ключові слова/ С/ Ст/ ста.../ стан.../ стандарт, стандарт/ стандартизація, стандартизация/ стандартизація продукції тваринництва, стандартизация продукции животноводства
- УДК/ 0 Загальний вiддiл/ 00 Загальнi питання науки i культури/ 006 Стандартизацiя продуктiв, послуг (операцiй), ваги, вимiрiв i часу
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти
- УДК/ (1/9) Таблиця Іе. Загальні визначники місця/ (4/9) Країни та місцевості сучасного світу/ (4) Європа
- Ключові слова/ С/ Ст/ ста.../ стан.../ стандарт, стандарт/ стандарти, стандарты/ стандарти якості, стандарты качества
- БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції тваринництва
- ББК/ Таблиці територіальних типових ділень/ (4) Європа
- Ключові слова/ С/ Ст/ ста.../ стан.../ стандарт, стандарт/ стандарти, стандарты/ стандарти ЄС, стандарты ЕС
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|