Репин К.
Сахар. Так ли он сладок
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Репин К. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 25-35 .
Шифр: 36.840 УДК: 664.1 ББК: 36.840
Є складовою частиною документа: Зерно
| Назва головного документа: | Зерно |
| Дата видання головного документа: | 2015 |
| Номер частини головного документа: | № 6 |
Теми документа- Ключові слова/ С/ Сі/ сів.../ сівозміни, севообороты
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства
- Ключові слова/ Ц/ Цу/ цукор, сахар
- Ключові слова/ В/ Вр/ врожайність, урожайность
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.1/.2 Цукрове та крохмально-паточне виробництво/ 664.1 Цукрове виробництво. Цукристі кондитерськи вироби ( солодощі). Цукор. Меляса. Глюкоза тощо
- Ключові слова/ Б/ Бу/ бур.../ буряк, свекла/ буряк цукровий, свекла сахарная
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.84 Цукрове виробництво. Крохмально-паточне виробництво. Кондитерське виробництво/ 36.840 Окремі процеси цукрового виробництва
- БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції рослинництва
- Ключові слова/ О/ Ос/ осо.../ особливості, особенности
- Ключові слова/ В/ Ви/ вид.../ види, виды/ види цукру, виды сахара
|