Зернові продукти і комбікорми
Вид документа: Номер журналу
Рiк видання: 2015 Мiсце видання: Одеса Видавництво: Одес. нац. академія харч.технологій
Мова: Українська Обсяг: 50 с.
Шифр: 36.82 УДК: 664.7 ББК: 36.82
Є складовою частиною документа: Зернові продукти і комбікорми
Складові частини документа:
- Хоренжий Н.В., Кучерук А.Г., Шарабаєва К.М. Комплексна технологія переробки вологих кормових засобів на комбікормових підприємствах. - С. 36-42.
- Воецкая Е.Е., Макаринская А.В., Лапинская А.П., Евдокимова Г.И., Пенкова С.Н. Контроль качества комбикормов для поросят. - С. 32-36.
- Бучавая Р.Ю. Облік виробничих витрат на хлібопекарських підприємствах України. - С. 43-47.
- Лебеденко Т.Е., Соколова Н.Ю., Кожевникова В.О. Современные представления о пищевой ценности хлебобулочных изделий. Основные направления для их коррекции. - С. 19-26.
- Єгоров Б.В., Браженко В.Є., Єгорова А.В., Кузьменко Ю.Я., Батієвська Н.О. Спосіб підготовки препаратів пробіотику та кормової добавки функціонального призначення для молодняка сільськогосподарської птиці. - С. 26-31.
- Рудакова Т.В. Технологія виробів сиркових для дитячого харчування з використанням продуктів переробки зерна. - С. 9-14.
Теми документа
|