укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Продовольча індустрія АПК
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2015
Мова:
Українська
Обсяг:
43 с.
Шифр:
65.32
УДК:
338.43
ББК:
65.32-4
Є складовою частиною документа:
Продовольча індустрія АПК
Складові частини документа:
Олексієнко Н., Оболкіна В., Дудко С., Балдинюк О. Безпечність кондитерської продукції: деякі аспекти її формування
. - С. 37-40.
Мартинюк І., Паска М. Білковий склад напівкопчених ковбас із конини з сочевицею
. - С. 6-10.
Голембовська Н., Гончарук А., Лебська Т. Використання прісноводної риби у складі пресервів
. - С. 21-27.
Янчева М., Желєва Т. Вплив заморожування-розморожування на білкову складову та мікроструктуру м'ясних систем
. - С. 33-37.
Баль-Прилипко Л., Леонова Б., Сокирко Нормативна база щодо гарантії якості та безпечності вітчизняних м'ясних продуктів
. - С. 41-43.
Відомості щодо назви
Номер частини
:
№ 3
Теми документа
ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.32 Економіка сільського господарства/ 65.32-4 Економіка АПК
УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 338 Економiчне становище. Економiчна полiтика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни./ 338.4 Виробництво продукції та надання послуг по економічних секторах/ 338.43 Економіка сільського господарства як галузь економіки. Економіка продовольчого виробництва
БД Періодика/ Журнали/ Журнали вітчизняні
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'