Бурушкіна Т. М., Ратушняк В. В., Количєв В. І., Преподобний В. М., Плотніков Ю. О.
Отримання і властивості високодиспергованих продуктів з рослинної сировини
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Бурушкіна Т. М., Ратушняк В. В., Количєв В. І., Преподобний В. М., Плотніков Ю. О. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 39-50
Шифр: 664+66.06 УДК: 664+66.06
Аннотацiя: | Створено умови маловідхідного перетворення цілісної зернобобової сировини у високодисперсні емульсійно-суспензійні рідкі і пастоподібні системи, яким притаманна здатність до агрегативної сталості протягом 5-15 діб без використання стабілізаторів і емульгаторів. | Є складовою частиною документа: Наука та інновації
| Назва головного документа: | Наука та інновації |
| Дата видання головного документа: | 2015 |
| Номер частини головного документа: | Т. 11, № 3 |
Теми документа
|