Lontsikh N.P., Baiborodin B.A.
Supply chain management: methods and tools for food production safety and risks minimization
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Lontsikh N.P., Baiborodin B.A. Вид автора: персона
Мова: Англійська Обсяг: С. 138-144.
Шифр: 65.30 УДК: 338.439.6:005.21 ББК: 65.306.7-21
Аннотацiя: | У статті продемонстровано, що формування систем управління безпекою ланцюгів постачань у виробництві харчової продукції виконується на основі стандартів ISO. Дані системи розглянуто в контексті введення в дію Технічного регламенту Митного Союзу 021/2011 "Щодо безпеки харчової продукції" та реалізації принципів HACCP. | Є складовою частиною документа: Актуальні проблеми економіки
| Паралельна назва: | Управління ланцюгом постачань: методи та засоби безпеки виробництва харчової продукції та мінімізації ризиків |
| Назва головного документа: | Актуальні проблеми економіки |
| Дата видання головного документа: | 2015 |
| Номер частини головного документа: | № 6 |
Теми документа- Ключові слова/ Е/ Ек/ еко/ економіка, экономика/ економіка харчової промисловості, экономика пищевой промышленности
- ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.30 Економіка промисловості/ 65.305/307 Економіка галузей промисловості/ 65.306.7 Економіка харчової промисловості
- УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 338 Економiчне становище. Економiчна полiтика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни./ 338.4 Виробництво продукції та надання послуг по економічних секторах/ 338.43 Економіка сільського господарства як галузь економіки. Економіка продовольчого виробництва/ 338.439 Економіка продовольчого виробництва та постачання. Економіка харчової промисловості. Економіка продуктів харчув./ 338.439.6 Забезпечення дотримання стандартів продовольства. Постачання продовольчих товарів. Продовольча безпека
- Ключові слова/ С/ Си/ сис.../ сист.../ система, система/ система управління, система управления/ система управління безпечністю харчових продуктів, НАССР; система управления безопасностью пищевых продуктов, АРККТ
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека харчової продукції, безопастность пищевой продукции
- Ключові слова/ М/ Ми/ мит.../ Митний союз, Таможенный союз
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчова/ харчова продукція, пищевая продукция
- Ключові слова/ С/ Си/ сис.../ сист.../ система, система/ система безпеки НАССР, система безопасности НАССР
- ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ -21 Управління. Менеджмент
- УДК/ 0 Загальний вiддiл/ 00 Загальнi питання науки i культури/ 005 Управління. Менеджмент/ 005.2 Управлінські фактори. Механізми. Заходи/ 005.21 Стратегії
- Ключові слова/ Л/ Ла/ лан.../ ланцюг постачань, цепочка поставок
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Економіка і організація харчових виробництв
|