головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Бражников А. М.
Теория термической обработки мясопродуктов

Вид документа: Книга
Рiк видання: 1987 Мiсце видання: М. Видавництво: Агропромиздат
Автор: Бражников А. М. Авторський знак: В41 Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: 271 с.
Шифр: 36.92 УДК: 637.52 ББК: 36.92
Аннотацiя:Вміщено відомості про склад та властивості м'яса, його якість, а також фактори, що формують якість сировини.
Загальна інформація
 Ціна:4,00 грн
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
Чз 90149    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'