Савчук О.А., Пляскіна А.І.
Використання продуктово-маркетингової програми у формуванні асортименту харчових підприємств
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Савчук О.А., Пляскіна А.І. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 87-94.
Шифр: 65.290-22 ББК: 65.290-22
Аннотацiя: | У статті розглядаються питання взаємозв'язку структури асортименту, ціноутворення, рентабельності виробництва харчових підприємств на основі продуктово-маркетингових програм. Здійснено аналіз структури реалізації продукції підприємств та за допомогою розрахунків визначено коефіцієнт кореліції рангу випуску та рангу рентабельності. | Є складовою частиною документа: Актуальні проблеми економіки
| Назва головного документа: | Актуальні проблеми економіки |
| Дата видання головного документа: | 2006 |
| Номер частини головного документа: | № 1 |
Теми документа
|