укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Рудакова Т.В.
Технологія виробів сиркових для дитячого харчування з використанням продуктів переробки зерна
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Рудакова Т.В.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 9-14.
Шифр:
36.95
УДК:
637.144:664.696.4
ББК:
36.959
Є складовою частиною документа:
Зернові продукти і комбікорми
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Зернові продукти і комбікорми
Дата видання головного документа
:
2015
Номер частини головного документа
:
№ 2
Теми документа
Ключові слова/ С/ Си/ сир.../ сир, творог, сыр
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.95 Виробництво молока та молочних продуктів/ 36.959 Виробництво інших молочних продуктів та продуктів з відходів виробництва молока
Ключові слова/ Б/ Бо/ бор.../ борошно, мука/ борошно рисове, мука рисовая
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.1 Загальні відомості про молочне господарство та молочні продукти/ 637.14 Оброблене молоко/ 637.144 Дієтичне молоко. Специфічні сорти молока для немовлят та дітей
Ключові слова/ Д/ Ди/ дит.../ дитяче харчування, детское питание
Ключові слова/ Ф/ Фі/ Фіз/ фізико-хімічні показники, физико-химические показатели
БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції тваринництва
Ключові слова/ С/ Си/ сир.../ сир, творог, сыр/ сиркові вироби, творожные изделия
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби/ 664.69 Макаронні вироби. Зернові харчові продукти/ 664.696 Зернові харчові продукти, готові для вживання. Зернові сніданки/ 664.696.4 Гранульовані, готові для вживання зернові продукти
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'