укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Мартинюк І., Паска М.
Білковий склад напівкопчених ковбас із конини з сочевицею
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Мартинюк І., Паска М.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 6-10.
Шифр:
36.92
УДК:
637.524
ББК:
36.927
Є складовою частиною документа:
Продовольча індустрія АПК
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Продовольча індустрія АПК
Дата видання головного документа
:
2015
Номер частини головного документа
:
№ 3
Теми документа
Ключові слова/ С/ Со/ сочевиця, чечевица
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.927 Виробництво ковбас
Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конина, конина
Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво ковбас, производство колбас
Ключові слова/ Н/ На/ нап.../ напівкопчені ковбаси, полукопченые колбасы
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція/ 637.524 Види ковбасної продукції
Ключові слова/ Р/ Ро/ рос.../ рослинний білок, растительный белок
БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції тваринництва
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'