укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Янчева М., Желєва Т.
Вплив заморожування-розморожування на білкову складову та мікроструктуру м'ясних систем
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Янчева М., Желєва Т.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 33-37.
Шифр:
36.92
УДК:
637.5.037
ББК:
36.920.2
Є складовою частиною документа:
Продовольча індустрія АПК
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Продовольча індустрія АПК
Дата видання головного документа
:
2015
Номер частини головного документа
:
№ 3
Теми документа
Ключові слова/ З/ За/ зам.../ заморожування, замораживание
Ключові слова/ Р/ Ро/ роз.../ розморожування м'яса, размораживание мяса
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.5.03 Способи обробки м'яса та м'ясних продуктів/ 637.5.037 Штучне охолодження, заморожування м'яса
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.920.2 Охолодження, заморожування м'яса
БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції тваринництва
Ключові слова/ М/ Мі/ Мік/ мікро.../ мікроструктура, микроструктура
Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясні системи, мясные системы
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'