головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Янчева М., Желєва Т.
Вплив заморожування-розморожування на білкову складову та мікроструктуру м'ясних систем

Вид документа: Стаття періодики
Автор: Янчева М., Желєва Т. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 33-37.
Шифр: 36.92 УДК: 637.5.037 ББК: 36.920.2
Є складовою частиною документа: Продовольча індустрія АПК
Відомості щодо головного
 Назва головного документа:Продовольча індустрія АПК
 Дата видання головного документа:2015
 Номер частини головного документа:№ 3
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'