Цикава В..
Некоторые характеристики свойств и состава меда
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Цикава В.. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 24-25.
Шифр: 36.84 УДК: 638.16 ББК: 36.847
Є складовою частиною документа: Пасічник
| Назва головного документа: | Пасічник |
| Дата видання головного документа: | 2015 |
| Номер частини головного документа: | № 8 |
Теми документа- Ключові слова/ М/ Ме/ мед.../ мед, мед
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість меду, качество меда
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 638 Утримання, розведення комах та інших членистоногих/ 638.1 Бджільництво. Утримання бджіл/ 638.16 Мед
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчова/ харчова цінність, пищевая ценность/ харчова цінність меду, пищевая ценность мёда
- Ключові слова/ Ф/ Фа/ фальсифікація, фальсификация/ фальсифікація харчової продукції, фальсификация продовольственной продукции
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.84 Цукрове виробництво. Крохмально-паточне виробництво. Кондитерське виробництво/ 36.847 Мед та його переробка
- БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції рослинництва
- Ключові слова/ В/ Вл/ властивості, свойства/ властивості меду, свойства меда
|