Білошніченко Г.М., Дудяк І.Д., Нікончук Н.В.
Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни "Основи виробництва та переробки сільськогосподарської продукції". Розділ "Зберігання та переробка".
Вид документа: Методичний посібник
Рiк видання: 2005 Мiсце видання: Миколаїв Видавництво: МДАУ
Автор: Білошніченко Г.М., Дудяк І.Д., Нікончук Н.В. Авторський знак: Б61 Вид автора: організація
Мова: Українська Обсяг: 30 с.
Шифр: 36.821 УДК: 631.56 ББК: 36.821
Електронна версія документа: http://libserver.mnau.edu.ua/docs/eldocs/2005/Biloshnichenko_G.Metod_dlya_lab.pdf
| Додаткові відомості щодо назви: | для студ. 3 курсу спец. 6.091900 та студ. 4 курсу спец. 6.010100 факультету механізації сільського господарства |
| Відомості про відповідальність: | Агрономічний факультет |
| Супроводжувальні матеріали: | Ел. копія |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
Чз |
|
|
5 |
0 |
|