Тернівський Т.
Європейські стандарти приживаються в Україні
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Тернівський Т. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 12-13.
Шифр: 36 УДК: 663/664:006.83 ББК: 36-909
Аннотацiя: | Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів. | Є складовою частиною документа: Аграрний тиждень. Україна
| Назва головного документа: | Аграрний тиждень. Україна |
| Дата видання головного документа: | 2015 |
| Номер частини головного документа: | № 8-9 |
Теми документа- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека продуктів харчування, безопасность пищевых продуктов
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість харчових продуктів, качество пищевых продуктов
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36-909 Захист харчових продуктів
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва
- УДК/ 0 Загальний вiддiл/ 00 Загальнi питання науки i культури/ 006 Стандартизацiя продуктiв, послуг (операцiй), ваги, вимiрiв i часу/ 006.7/.8 Стандарти відповідно до їх змісту/ 006.83 Стандарти якості
- Ключові слова/ С/ Си/ сис.../ сист.../ система, система/ система управління, система управления/ система управління безпечністю харчових продуктів, НАССР; система управления безопасностью пищевых продуктов, АРККТ
- Ключові слова/ Є/ Єв/ європейські/ європейські стандарти, европейские стандарты
- Ключові слова/ С/ Ст/ ста.../ стан.../ стандарт, стандарт/ стандарти, стандарты/ стандарти якості, стандарты качества
- Ключові слова/ С/ Си/ сис.../ сист.../ система, система/ система безпеки НАССР, система безопасности НАССР
- Ключові слова/ З/ За/ зак.../ закони, законы/ Закони України, Закони Украины/ Закон України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів", Закон Украины "Об основных принципах и требования к безопасности и качеству пищевых продуктов"
|