Курдюк М.Г.
Легко засвоюється організмом людини
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Курдюк М.Г. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 32-33 .
Шифр: 42.36 УДК: 634.8 ББК: 42.36
Аннотацiя: | Безалкогольна переробка винограду | Є складовою частиною документа: Виноград. Вино
| Назва головного документа: | Виноград. Вино |
| Дата видання головного документа: | 2015 |
| Номер частини головного документа: | № 3-4 |
Теми документа- ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 42 Спеціальне рослинництво/ 42.3 Садівництво та овочівництво/ 42.36 Виноградарство
- Ключові слова/ В/ Ви/ вин.../ вино, вино
- Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ перероб.../ переробка, переработка/ переробка винограду, переработка винограда
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 631/635 Управління сільським господарством. Агрономія. Садівництво/ 633/635 Рослинництво в цілому. Рільництво. Садівництво/ 634 Загальнi вiдомостi про садiвництво/ 634.8 Виноградарство. Культурнi сорти винограду. Виноградники
- Ключові слова/ М/ Мі/ Мін/ мінеральний склад, минеральный состав
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія переробки винограду, технология переработки винограда
- Ключові слова/ В/ Ви/ вин.../ виноград, виноград/ виноградний сік, виноградний сок
- Ключові слова/ В/ Ви/ вин.../ винний оцет, винный уксус
|