Влияние бактерий на образование фенолов и жизнедеятельность Brettanomyces
Вид документа: Стаття періодики
Мова: Російська Обсяг: С. 34-36.
Шифр: 36.87 УДК: 663.258 ББК: 36.874.03
Аннотацiя: | Brettanomyces - микроорганизмы, вредители, которые понижают качество вина. | Є складовою частиною документа: Напитки. Технологии и Инновации
| Назва головного документа: | Напитки. Технологии и Инновации |
| Дата видання головного документа: | 2015 |
| Номер частини головного документа: | № 6-7 |
Теми документа- Ключові слова/ Б/ Бр/ бродіння, брожение
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість вина, качество вина
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.87 Бродильне виробництво. Виробництво безалкогольних напоїв/ 36.874 Виноробство/ 36.874.0 Окремі процеси виноробства/ 36.874.03 Зброджування виноградного сусла
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 663 Промислова мікробіологія, мікологія. Бродильне виробництво, промисловість ферментів. Виробництво напоїв/ 663.2/.3 Вино. Виноробство/ 663.2 Вино. Виноробство. Енологія/ 663.25 Виноробство/ 663.258 Дефекти, псування, підмішування вина
- БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції рослинництва
- Ключові слова/ Х/ Хв/ хвороби, болезни/ хвороби вина, болезни вина
- Ключові слова/ Ф/ Фе/ фенол, фенол
- Ключові слова/ Д/ Др/ дріжджі, дрожжи/ винні дріжджі, винные дрожжи
|