Пляскіна А.І.
Оцінка конкуренції та конкурентоспроможності суб'єктів харчової промисловості
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Пляскіна А.І. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 52-59.
Шифр: 65.304.7 ББК: 65.304.7
Аннотацiя: | У статті розглянуто сучасний стан конкуренції та конкурентоспроможності суб'єктів харчової промисловості, зокрема молочної галузі. Здійснено рейтингову оцінку конкурентоспроможності підприємств молочної продукції за обсягом валового доходу на прикладі показника індексу ринкової концентрації у порівнянні із вітчизняними класифікаційними характеристиками безпечності підприємств. | Є складовою частиною документа: Актуальні проблеми економіки
| Назва головного документа: | Актуальні проблеми економіки |
| Дата видання головного документа: | 2006 |
| Номер частини головного документа: | № 2 |
Теми документа
|